ПРОДУКТИ И РЕШЕНИЯ ЗА ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ

English

Производител на продукти за битова канализация в жилищна сграда (SML), лабораторна или промишлена кухненска канализация (KML), подземна връзка към канализация (TML), мостова конструкция (BML) – RSP са с Германски произход.

Изискванията към материала и размерите, както и механичните характеристики и покритията на чугунените фитинги и тръби са заложени в стандарт (DIN) EN 877, който е валиден за цяла Европа. РСП произвеждат продуктите си, именно по този стандарт.

Продукти на RSP са вложени във вече изградени и работещи търговски обекти и жилищни сгради – Кауфланд, Лидл, Фантастико, Сан Стефано плаза и са доказали качествата си. Пайп Систем АД, като подизпълнител по част ВиК, има изградена канализационна мрежа на три магазина Кауфланд, Сан Стефано плаза, Кепитъл форт – Форт нокс, Лидл Надежда, Лидл Младост 4 и др.   

Официален представител на RSP за България е Пайп Систем Трейд ЕООД. Това позволява поддръжка на необходимите количества и навременна доставка до клиентите. Оптимизираните наличности при доставките позволяват поддържането на ниски логистични разходи, което рефлектира и върху крайната цена на изделията.

Отлично качество

Тръбите и фитингите SML от RSP се характеризират с висококачествена повърхност с отлични дренажни параметри. Освен това, системата е впечатляваща поради качеството на своите покрития (например качество съгласно RAL), което далеч превишава стандартните изисквания. Една от най-важните характеристики, доброто поведение в случай на пожар, е тествана и сертифицирана за цялата RSP система от MFPA Лайпциг GmbH съгласно последните предписания на DIN EN 877/ A1, от Януари 2010 г.

Икономически ефективни и надеждни

Изолирането на шума (30 dB(A)), устойчивостта на износване, механичната якост, както и минималният коефициент на разширение от само 0.0105 mm /mK, са илюстрация на икономическата ефективност и доказаното качество на продуктите на RSP.

Сертификати

Можете да се осланяте на нашите високи изисквания към качеството. Редовният надзор от страна на оторизирани, независими институции гарантира, че нашите продукти винаги имат високо качество.

Това не означава само еднократно типово изпитване на продукта, а непрекъснат контрол на качеството. Договорът за супервизия е сключен с LGA QualiTest GmbH, Вюрцбург.

Проверката на производствените и складовите съоръжения, която се извършва минимум два пъти годишно, осигурява постоянно високо ниво (RAL изискване).

Освен това нашите продукти са сертифицирани и одобрени в много други страни като Швеция, Дания, Хърватска и Русия. Галерията на тези страници дава информация за някои от нашите сертификати. Други актуални документи можете да намерите и свалите на интернет адрес: www.RSP-Sanitaer.de.

©2014 Пайп Систем Трейд ЕООД Уеб дизайн: StudioUXP